BOKA BORD

OM BABBEL

INVIT

MENY

ÖPPETTIDER

NYA SPANSKA KÖKET

klassiska spanska Tapas
med en modern svensk touch

insta babbel

Följ oss för inspirerande mat, nyheter och erbjudanden

följ oss på instagram

spansk värme

Det spanska köket är opretentiöst men full av stolthet. Råvaror och de oväntade kombinationerna må vara viktiga, men det som absolut är det viktigast i den spanska matkulturen är närheten till personerna du delar den med.  Det vill vi ta vara på, oavsett om det är vänner, kollegor eller din käresta som är ditt sällskap.

Det finns restauranger du går till för att imponera, andra för att se och synas. Till oss kommer man för att komma närmare varandra. Vi är en av Borås äldsta restauranger och  huserar i det Gilckska huset på Västerbrogatan 15 i Borås, som byggdes 1869 av färgerifabrikör Evald Gilck. Huset har alltid skänkt oss en speciell känsla, av att vara hemma.

business dinner

I sann textilanda kan vi skräddarsy er representationsmiddag. I en opretentiös miljö med högt i tak kommer vi närmare varandra.

alltid AW

Från klockan 16 varje vardag infinner sig den spanska After Work-stämningen på Babbel. Ta med en gammal vän, kollegorna eller grannen.

comida

Comida en Babbel = Babbels helglunch. Ta en paus och unna dig en lunch på stan. Ett glas rött eller ett bubbel till det, så känns det lite extra lyxigt. 

Meny

Rätter kommer och går, vissa stannar i många år, här hittar du den senaste versionen av vår meny. Är ni ett större sällskap skicka gärna en förfrågan här

Öppettider

Måndag: Stängt
Tisdag, onsdag, torsdag, fredag: Från 16:00
Lördag: Från 12.00  Söndag: Från 13.00

INNERGÅRD | PATIO: Stängt för säsongen